best website maker

Rólunk


 RAFTING CENTRUM YAREMCHE

 A kárpátok legideálisabb helyszínén található vadvízi paradicsom a Prut folyó partján Yaremcheben található.
Május elején itt rendezik az Ukrán vadvízi évadnyitó versenyeket, és ilyenkor találkoznak a különböző helyekről érkező vadvízi sportok szerelmesei. A környező hegyek hófödte 1500-2000 méter magas csúcsai már kora tavasztól majd egész éven át szivárogtatják a bőséges csapadékot, mely áldás a rafting és kajak-kenu sportok szerelmeseinek. Itt minden évszakban van lehetőség próbára tenni bátorságunkat és tudásunkat, csak a szélsőséges időjárás szabhat gátat .
Rafting, trecking, kajak-kenu, gyalogtúrák, montenbike, kvad, lovaglás, sziklamászás, síelés, mindez egy helyen, Jaremcsében és a környező helyeken.
A Hotel Pervocvit  ideális helyen,színvonalas szállást kínál a hozzánk érkező privát vendégeknek, cégeknek, egyesületeknek, ahol minden adottság megvan a tartalmas és érdekes szabadidő hasznos eltöltéséhez, céges rendezvények lebonyolításához, szemináriumok, outdoor tréningek szervezéséhez. A  Hotel Pervocvit  szállást, éttermet, bárt, konferenci termeket, rendezvény termet,campinget, szaunát, konditermet, strandolásra alkalmas helyet egyaránt kínál.


TOVÁBBI KÉPEK

Email: rafting.extremepoint@gmail.com 
Mobil HU: +36 (20) 341 72 94 István
Mobil UA: +38 (066) 028 28 41 
Skype: rafting.pryt